Gvakamolės receptas

INGREDIENTAI: 

3 gerai sunokę avokadai

1 vidutinio dydžio pomidoras

1 česnako skiltelė

1 laimo sultys

Pusę svogūno

2 kalendros šakelės

5 marinuoti jelapeno pipirai

Žiubsnelis druskos

Žiupsnelis aitriosios paprikos

 PARUOŠIMAS: 

1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir su šaukštu išskobkite minkštimą. Masę sutrinkite šakute.

2. Įberkite druskos, aitriųjų pipirų. Išmaišykite.

3. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką ir pomidorą, kalendrą ir jalapeno pipirus. Atsargiai išmaišykite.

4. Išspausite laimo sultis į padažą, išmaišykite ir palikite pastovėti 1 valandą.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *