Linų sėmenų traškučiai

INGREDIENTAI: 

Pusę puodelio linų sėmenų miltų

1/8 puodelio vandens

Žiupsnelis druskos

PARUOŠIMAS: 

TRUKMĖ: APIE 20 MIN.

1.Sumaišykite pusę puodelio maltų linų sėmenų su 1/8 puodelio vandens, bei žiupsneliu druskos.

2.Paimkite 2 kepimo popieriaus lapus ir jų pagalba iškočiokite tešlą į labai ploną lakštą. Kuo plonesnis bus, tuo didesnė tikimybė, kad tešloje nesusidarys oro burbuliukai ją bekepant.

3.Kai tešla plonai iškočiota, supjaustykite ją į norimą traškučių formą.

4.Kepti iki 175 ºC laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių, periodiškai patikrinant tešlos traškumą.

Iškeptus galite valgyti vienus arba patiekti su meksikietišku avokadų pagardu – gvakamole.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *