Moliūgų pyrago glotnutis

Moliūgų sezonas įsibėgėja, todėl šįkart dalijamės receptu iš moliūgų. Šis glotnučio receptas primena desertinį gėrimą, tačiau tai yra desertas, kuris jums naudingas. Moliūgas yra paleo maistas. Jame gausu vitaminų A, C, E ir K. Taip pat daug geležies, magnio, kalio ir mangano. Kiti ingredientai prideda dar daugiau naudingų medžiagų ir didelę dozę gerųjų riebalų.

INGREDIENTAI:

  • 1 puodelis moliūgų piurės, kurią galite gauti išvirę ir sutrynę moliūgą
  • 1 puodelis kokosų pieno
  • ½ puodelio vandens
  • 1 bananas
  • 1 arbatinis šaukštelis moliūgų pyrago prieskonių (arba: žiupsnelis malto cinamono, žiupsnelis malto imbiero, žiupsnelis malto muskato riešuto, žiupsnelis kvapiųjų pipirų, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.)
  • ¼ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 1 puodelis ledukų
  • Pekano arba graikinių riešutų

PARUOŠIMAS:

  1. Blenderiu arba virtuviniu kombainu sutrinkite visus ingredientus iki vientisos masės, išskyrus pekano riešutus.
  2. Patiekite glotnutį didelėje stiklinėje. Ant viršaus uždėkite smulkintų pekano arba graikinių riešutų.