INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
1 citrinos tarkuotos žievelės
1/3 puodelio šviežiai išspaustų citrinų sulčių (maždaug 3 citrinos)
1/3 puodelio skysto medaus
1/4 kokosų aliejaus, ištirpinto
2 puodeliai migdolų miltų
1/3 puodelio tapijokos miltų
3/4 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
2 šaukštai aguonų
PARUOŠIMAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 175C laipsnių. Pasiruoškite 12 keksiukų formeles.
- Dubenyje sumaišykite migdolų miltus, tapijoką, kepimo sodą ir druską.
- Kitame didesniame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite citrinų sultis, žievelę, medų, kokosų aliejų ir viską gerai išmaišykite.
- Švelniai įmaišykite sausų ingredientų mišinį į plakinį. Po to į tešlą įmaišykite aguonas.
- Gautą tešlą tolygiai padalinkite į keksiukų formeles, jas užpildydami 3/4.
- Kepkite įkaitintoje orkaitėje 16-18 minučių. Arba tol kol dantų krapštukas nebeaplips tešla, įkišus jį į keksiuko centrą.