![tortiliju receptas](https://i0.wp.com/paleo.lt/wp-content/uploads/2021/08/0-02-0a-ef14f8d2293ce477714487e1c15c6f2f5886f3d3571808bbbc195419e5a388b8_86fa6461d6c8bc9b.jpg?resize=1024%2C768&ssl=1)
INGREDIENTAI:
1 puodelis migdolų miltų
1 puodelis tapijokos miltų
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 arbatinio šaukštelio sodos „nugesintos” keliais lašais acto
2 kiaušiniai
1 puodelis migdolų pieno
Riebalų kepimui
ĮDARUI:
Keptos vištienos krūtinėlės, salotų lapų, pomidorų, agurko, avokado, laimo sulčių apšlakstymui. Ar kitų norimų daržovių.
PARUOŠIMAS:
1.Sumaišykite dubenyje migdolų ir tapijokos miltus, druską.
2. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su migdolų pienu, įmaišykite „nugesintos” sodos.
3. Supilkite skystą masę į miltus ir išmaišykite, kad neliktų miltų gumulėlių. Iš pradžių tešla bus skysta, bet truputį pastovėjusi ji pasidarys tirštesnė.
4. Įkaitinkite keptuvę su šiek tiek riebalų. Pilkite tešlą į keptuvę, kad gautūsi kuo plonesnis norimo dydžio blynas. Apkepkite iš abiejų pusių.
Į tortilijų vidų galite vynioti mėsą su norimomis daržovėmis, arba pasidaryti desertinį patiekalą įvyniojant bananą ir dar šiek tiek pakepinant.