INGREDIENTAI:
1 puodelis migdolų miltų
1 puodelis tapijokos miltų
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 arbatinio šaukštelio sodos „nugesintos” keliais lašais acto
2 kiaušiniai
1 puodelis migdolų pieno
Riebalų kepimui
ĮDARUI:
Keptos vištienos krūtinėlės, salotų lapų, pomidorų, agurko, avokado, laimo sulčių apšlakstymui. Ar kitų norimų daržovių.
PARUOŠIMAS:
1.Sumaišykite dubenyje migdolų ir tapijokos miltus, druską.
2. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su migdolų pienu, įmaišykite „nugesintos” sodos.
3. Supilkite skystą masę į miltus ir išmaišykite, kad neliktų miltų gumulėlių. Iš pradžių tešla bus skysta, bet truputį pastovėjusi ji pasidarys tirštesnė.
4. Įkaitinkite keptuvę su šiek tiek riebalų. Pilkite tešlą į keptuvę, kad gautūsi kuo plonesnis norimo dydžio blynas. Apkepkite iš abiejų pusių.
Į tortilijų vidų galite vynioti mėsą su norimomis daržovėmis, arba pasidaryti desertinį patiekalą įvyniojant bananą ir dar šiek tiek pakepinant.