Veganiška/paleo saldžių bulvių košė

INGREDIENTAI: 

PORCIJOS: 2

1 puodelis susmulkintos saldžios bulvės

1 mažas obuolys, susmilkintas į kūbelius

1/2 puodelio midgolų pieno

2 šaukštai migdolų riešutų sviesto

1/2 šaukštelio cinamono

Pagarbinimui ant košės: kokoso drožlių, bananų, mėlynių, graikinių riešutų, tinka mango. Rinkitės pagal tai, ko norisi ir ką turite.

PARUOŠIMAS: 

1. Susmulkinkite saldžią bulvę stambesne tarka rankomis arba naudokite smulkintuvą. Bulvės nulupti nebūtina.

2. Smulkintą bulvę supilkite į puodą.

3. Įdėkite pjaustytą obuolį. Obuolio lupti taip pat nebūtina.

4. Į puodą įdėkite migdolų sviestą ir likusius ingredientus ir užvirkite.

5. Virkite apie 15 minučių.

Paruošta košė turi būti tiršta. Jei norite skystesnės košės, tiesiog papildomai įpilkite migdolų pieno. Pagardinkite norimais ingredientais – bananu, riešutais.