![](https://i0.wp.com/paleo.lt/wp-content/uploads/2022/05/0-02-05-e5e4fb9cf0ebc30b6c6cfc8fcd2442858a2810225cf6b9a6e14bf1fed795c82d_a88519727ada40d8-edited.jpg?resize=457%2C342&ssl=1)
INGREDIENTAI:
(keletui porcijų kaip garnyras)
3 saujos garšvos lapų
1 sauja kiaulpienių lapų. kartu galima skinti ir kotus su žiedais
2 agurkai
pusę citrinos
Druskos, pipirų pagal skonį
Alyvuogių aliejaus apšlakstymui
PARUOŠIMAS:
Smulkiai supjaustome garšvos lapus, kiaulpienes. Supjaustome agurkus kūbeliais, dedame kartu su lapais į dubenį, Ant viršaus beriame druskos, pipirų, išspaudžiame citrinos sulčių ir užpilame aliejaus. Viską gerai išmaišome.