![](https://i0.wp.com/paleo.lt/wp-content/uploads/2023/02/333791300_946310893417685_8661370077423393067_n.jpg?resize=582%2C582&ssl=1)
INGREDIENTAI
2 porcijoms reikės:
Dvi saujos krevečių (aš naudoju šaldytas, virtas)
2 česnako skiltelės
Pusę žaliosios citrinos
5 pievagrybių
200 ml. kokosų pieno iš skardinės
Pjaustyto poro
1 v.š. kario
Druskos, pipirų
Ghee sviesto
PARUOŠIMAS
1.Sriubos puode ištirpiname sviestą, sudedame pjaustytą porą, česnako skilteles ir pievagrybius. Sudedame prieskonius – karį, druską, pipirus. Šiek tiek pakepiname.
2. Tada sudedame krevetes.
3. Supilame kokosų pieną.
4. Viską paverdame ~5-8 minutes.
5. Pabaigoje išspaudžiame citrinos sulčių pagal skonį.
Skanaus. 🔥