INGREDIENTAI:
1 šaukštas kepimo riebalų
0,5 kg maltos jautienos
1 pjaustytas svogūnas
1 smulkinto česnako skiltelė
1 nedidelio kopūsto galva, supjaustyta
2 puodeliai pjaustytų džiovintų pomidorų
Pusantro puodelio pomidorų tyrės
Žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
PARUOŠIMAS:
Gilioje keptuvėje arba puode ištirpinkite kepimo riebalus.
Sudėkite svogūną, česnaką ir kepinkite kol suminkštės. Apie 2 minutes.
Sudėkite jautieną į keptuvę ar puodą ir kepkite kol paruduos.
Ant jautienos sudėkite pjaustytą kopūstą, džiovintus pomidorus, pomidorų tyrę, pabarstykite pipirais ir druska, išmaišykite ir uždengę troškinkite 20-25 minutes, kol kopūstas pasidarys minkštas.