Kopūstų Troškinys

Kopūstų Troškinys

INGREDIENTAI:

1 šaukštas kepimo riebalų

0,5 kg maltos jautienos

1 pjaustytas svogūnas

1 smulkinto česnako skiltelė

1 nedidelio kopūsto galva, supjaustyta

2 puodeliai pjaustytų džiovintų pomidorų

Pusantro puodelio pomidorų tyrės

Žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų

PARUOŠIMAS: 

Gilioje keptuvėje arba puode ištirpinkite kepimo riebalus.

Sudėkite svogūną, česnaką ir kepinkite kol suminkštės. Apie 2 minutes.

Sudėkite jautieną į keptuvę ar puodą ir kepkite kol paruduos.

Ant jautienos sudėkite pjaustytą kopūstą, džiovintus pomidorus, pomidorų tyrę, pabarstykite pipirais ir druska, išmaišykite ir uždengę troškinkite 20-25 minutes, kol kopūstas pasidarys minkštas.